Illustrasjonsbilde for Om oss siden. Viser bilde av hotell hvor vinduene er levert av Dør og Vindu Montasje AS


Mer enn 30 års erfaring

Dør- og Vindumontasje AS oppsto etter sammenslåing av Nordstrand Dør- og Vindusmontering og Dør- og Vindumontasje. Innehaverne er spesialister i sitt fag med mer enn 30 års erfaring.

Fagmessig og pålitelig arbeid Vårt kjennetegn er raskt og pålitelig utført arbeide. Vi legger stor vekt på at arbeidet blir utført på en håndverksmessig korrekt måte, derfor forekommer det ytterst sjeldent reklamasjoner når vi har levert arbeidet fra oss.


Fagmessig og pålitelig arbeid

Vårt kjennetegn er raskt og pålitelig utført arbeide. Vi legger stor vekt på at arbeidet blir utført på en håndverksmessig korrekt måte, derfor forekommer det ytterst sjeldent reklamasjoner når vi har levert arbeidet fra oss.

Alle typer dører og vinduer Som våre referanser viser, påtar vi oss oppdrag i alle størrelser. Vi leverer alle typer dører og vinduer og skreddersyr med glede en løsning tilpasset Deres behov. På forespørsel kan vi oppgi referansepersoner.


Alle typer dører og vinduer

Som våre referanser viser, påtar vi oss oppdrag i alle størrelser. Vi leverer alle typer dører og vinduer og skreddersyr med glede en løsning tilpasset Deres behov. På forespørsel kan vi oppgi referansepersoner.


Dør & Vindu Montasje AS    |    Ekebergveien 178, 1162 Oslo    |    Tlf: 901 23 038    |    E-post: post@dovm.no    |    Org.nr: 988 442 054